CV Tuning

Een digitale training

Het geven van een training vereist voldoende mensen. Er moet een instantie of een bedrijf zijn, die de organisatie voor haar rekening neemt, of zelfs de mensen aanlevert. Dat is niet zo makkelijk. 

Monteurs vragen vaak of ze niet individueel kunnen deelnemen. Het installatiebedrijf wil dat wel vergoeden, maar moeten wij hen toch vaak teleurstellen, omdat er op dat moment geen cursussen zijn. Vandaar dat CV Tuning gezocht hebben naar een redelijk alternatief. Onderstaande cursus boden wij voor het eerst aan in 2014.

Een cursus via internet

In deze training begint de cursist met het aanleggen van een Woningdossier. Dat is een compleet overzicht van de huishoudelijke installatie die hij wil inregelen, ook aangevuld met plattegronden. Voorwaarde is dat de installatie ook radiatoren heeft. Daar ma vloerverwarming bij zitten, maar vloerverwarming alleen, is onvoldoende. Voor een volledige uitleg van het dossier zie Woningdossier.

  • In het Woningdossier vraagt de monteur en antwoorden wij. Soms ook met afbeeldingen, PDF-bestanden of filmpjes.
  • CV Tuning geeft stap voor stap aan hoe deze installatie ingeregeld kan worden. Van de toegestuurde bestanden maakt de monteur een reader.
  • Uiteindelijk heeft de cursist een ingeregelde installatie, een gebruiksaanwijzing, en een verslag met waterzijdige inregelstaat.
  • De kosten voor deze cursus zijn € 325,- + 21% BTW. Dat is exact dezelfde prijs, die wij regelen voor het inregelen van een huis met vloerverwarming. 
  • Mocht het op de een of andere manier niet lukken, terwijl de monteur het wel geprobeerd heeft, dan kunt u ons vragen om tegen een minimale vergoeding alsnog de installatie in te regelen.