CV Tuning

Laat u vooraf adviseren

Een goed begin is het halve werk!

Dat geldt zeker voor klimaatinstallaties. Als het ontwerp niet goed is, is een goed binnenklimaat maar moeilijk te bereiken, en kost het altijd meer gas. Te vaak komt het voor dat aanpassingen nodig zijn, voordat we überhaupt kunnen inregelen.

Er gaat vaak jarenlange voorbereiding aan vooraf, voordat een groot gebouw er eenmaal staat. Allerlei adviesbureaus leveren daar hun bijdrage aan. Opdrachtgevers kunnen maar moeilijk de juiste keuzes maken. CV Tuning kan hen daarin bijstaan, met als belangrijkste doel de meest voorkomende valkuilen te vermijden. Meestal is één lang gesprek al heel verhelderend, maar dat zal dan wel op tijd moeten gebeuren.
Gemeentehuizen, scholen en kantoorgebouwen zijn vaal al meermalen gerenoveerd. De klimaatinstallatie natuurlijk ook. Populair gezegd zijn er allerlei leidingen aangeknoopt. En dan is de balans zoek. Als dat ook nog gebeurt met verkeerde diameters en materialen, dan is die balans ook niet meer te bereiken.

In de woningbouw is het al niet veel beter. Men googelt zich suf, en schaft de nieuwste geavanceerde systemen aan. Later valt dat dan ontzettend tegen. Het is niet onverstandig, en zeker niet duur, om zich helemaal aan het begin te laten adviseren over de plannen.

Dus: laat u tijdig adviseren!