CV Tuning

Gezondheidscentrum Hazenkamp

Soms is ziek zijn een zegen. Even geen dagelijkse stress, wat bijkomen, gewoon extra rust. Voor ons is de winter altijd maar drukte. Dus wandelt Joep elk jaar wel ergens in de winter het Gezondheidscentrum Hazenkamp in, voor wat sturing bij het op krachten komen. Het werk laten voor wat het is gaat gewoon wat gemakkelijker als je huisarts je daarin steunt.
Wij kennen elkaar al heel lang, Hans van Gorp en ik. Het wintergesprek beperkt zich niet tot mijn klachten alleen. Meestal vertellen we elkaar hoe we d'r zo'n beetje voorstaan. Eén ding kwam altijd terug; Hans had het altijd koud in die spreekkamer. Daar was ik snel klaar mee. Een waterzijdige onbalans! Je werkkamer ligt helemaal aan het einde van de strang. Laat ons maar inregelen en dat probleem is zo verholpen.
Het heeft heel wat jaartjes geduurd voordat we daar aan de slag konden. En echt gemakkelijk was het niet. Maar het heeft gewerkt. De laatste keer dat ik hem tegen kwam zei hij tevreden: "Ik had jullie dus vijf jaar eerder moeten laten komen".
De gasrekening heeft hij dan nog niet gezien...Volgende pagina: Tandem Nijmegen

Vorige pagina: Christelijke Hogeschool Ede