CV Tuning

Een digitale training

Mensen vragen ons geregeld of ze individueel kunnen deelnemen. Wij hebben daarom ons aanbod uitgebreid met deze individuele training.

Een cursus via internet

De deelnemer gaat onder digitale begeleiding een installatie in een woning inregelen. Die woning moet minimaal 12 radiatoren hebben. Eventueel mag er ook een vloerverwarming  liggen.

De start is het aanleggen van een Woningdossier. Daarbij maakt hij een compleet overzicht van de installatie die hij gaat inregelen. Zie ook een volledige uitleg van het dossier onder Woningdossier.

  • In het Woningdossier vraagt de monteur, en antwoorden wij. Soms ook met afbeeldingen, PDF-bestanden of filmpjes.
  • CV Tuning geeft stap voor stap aan hoe deze installatie ingeregeld kan worden. Van de toegestuurde bestanden maakt de monteur een reader.
  • Uiteindelijk heeft de cursist een ingeregelde installatie, een gebruiksaanwijzing, en een verslag met waterzijdige inregelstaat.
  • De kosten voor deze cursus (inclusief Woningdossier) zijn € 325,- + 21% BTW. Dat is exact dezelfde prijs, die wij regelen voor het inregelen van een huis met vloerverwarming. 
  • Mocht het op de een of andere manier niet lukken, dan komen wij -tegen een minimale vergoeding - alsnog langs om de installatie volledig in te regelen.