CV Tuning

Een dooddoener?

Natuurlijk is een goed advies goud waard. Dat is altijd wel waar. Dus een dooddoener? Nee, bij een cv-installatie is dat advies extra belangrijk. Er gaat gewoon veel te veel mis.

Een cv-installatie moet natuurlijk goed aangelegd zijn, met kwalitatief goede materialen. Dat gaat bijvoorbeeld al vaak verkeerd bij de keuze van de thermostaatkranen; waterzijdig niet inregelbaar. Maar daar blijft het niet bij. De keuze van het installatie-ontwerp is van wezenlijk belang, maar lang niet altijd goed, en ook nog eens te duur. Nederlandse cv-installaties zijn meestal wel goed aangelegd, maar vrijwel nooit goed ingeregeld.

Het kan allemaal veel beter! Door ons er vanaf het begin bij te betrekken, voorkomt u een hoop narigheid.

Goede raad is niet duur

Leg een persoonlijk dossier aan. U wilt gaan renoveren, u wilt bezuinigen, er komen nieuwe kranen, vloerverwarming of een nieuwe regeling, start een dossier en leg uw plannen voor aan ons. Voor € 37,50 krijgt u iemand die serieus met u meekijkt. Die u waarschuwt voor veel voorkomende valkuilen. Bekijk eventueel een paar praktijkvoorbeelden. Het is daarnaast altijd mogelijk om ons uit te nodigen voor een beoordeling van de situatie ter plekke. Het gesprek zal dan uitmonden in een rapport, waarmee u naar de installateur kunt gaan.

Onafhankelijk

20 jaar ervaring met inregelen heeft ons specifieke deskundigheid opgeleverd. CV Tuning verkoopt geen ketels, thermostaten of kranen. We maken geen transmissieberekeningen, en leggen geen installaties aan. We staan daardoor tussen de installateur en de klant, en proberen hen via onze advisering op een lijn te krijgen. Daarna regelen we zelf in, en nemen daarmee ook de verantwoordelijkheid voor dat advies. Volgende pagina: Verbeter je eigen installatie

Vorige pagina: Woningdossier